joi, 22 decembrie 2011

O privire rapida asupra statiunii de ski ViaLattea

Ca şi Portes du Soleil în Franţa şi Elveţia, Via Lattes se întinde pe două ţări, cu patrustatiuni de schi sale în Italia (Sauze d'Oulx, Sestriere, Sansicario şi Claviere) şi alta înFranţa (Montgenèvre)
Sauze d'Oulx, Piemont este un mare succes cu scena plină de viaţă britanic din cauza la zonele de schi après. ? 9 milioane a fost pompat în zonă atunci când el a jucat gazdă lacurse freestyle în timpul Torino 2006 Jocurile Olimpice de iarnă?. Ca urmare, statiuneacâştigat ruleaza noi, ascensoare şi accommodation.At centrul Vialattea este Sestriere,doar o oră distanţă de la Torino. Şedinţa de la 2035 de metri si cu mai mult de 400 km se execută şi 66 lifturi disponibile, Sestriere este o statiune foarte populara. Skiiers se pot bucura, de asemenea, de peste 8 km de pârtii de schi cross-country. Există, de asemenea, facilităţi pentru patinaj în centrul staţiunii. Sansicario este ascuns între mai mari statiuni Sestriere şi Oulx Sauze d 'si a fost, de asemenea, utilizat la Jocurile Olimpicepentru femei jos şi bob.Bob este acum deschis pentru toata lumea asa ca acum este o dată într-o şansă de viaţă pentru a accelera de stabilire a unei Olimpice rula bob. Cu 3ruleaza începător şi 15 Runs intermediare, Sansicario este perfect pentru schiori mai tineri.
Una dintre cele mai mici statiuni de Via Lattea, Italia Claviere este cea mai vechestatiune, plin de farmecul italian vechi de schi Apres-cheie este destul de mic - cu toate acestea, există câteva baruri, cu o atmosferă plină de viaţă în cazul în care puteţi petrecepână la primele ore ale dimineţii. Statiunea include, de asemenea de pe panta de divertisment, cum ar fi un patinoar naturale patinaj, plimbari cu Skidoo şi săniuş.Staţiunea franceză Montgenèvre este accesable Via Claviere, la numai 5 minute distanţă de graniţa cu Italia.Park Snow este un plus mare pentru snowboarderi. Datorită? 21 milioane?Cheltuit pe îmbunătăţirea zona de schi pentru anul 2009, Montgenèvre prezent pe loculsaptea din 30 statiuni din Franţa, în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor.

Niciun comentariu: